onsdag 15 oktober 2008


Gomorron gomorron, hör fåglar sjunga glatt gomorron gomorron i kör... hahaha


Idag ska jag och barnen hämta Belle och Edwin på dagis, kl tre. Egentligen så skulle jag bara ha passat dom mellan 18:30-20, meddans Madde va på föräldrarmöte och Jimie på ett annat möte, men jag ville hämta dom på dagis så... Ska bli så skoj! Jannie följer antagligen med. Så jag får lite hjälp med Melvin.. ;-) Vi får väl se.

Belle var hemma hos oss igår med. Hon ville komma över en stund, och leka. Roligt! :-D

Idag flyttas mormor tillbaka till Fridhemskullen. :-) Så nu slipper hon sjukhuset! Mamma hjälper henne.. Stackars mamma, för hon är inte riktigt bra! Men vad gör man inte för sin mamma!? :-)

Imorgon får Jannie och Jonas sin nya bil! :-D En Volvo V50... Likadan bil som mamma. En väldigt fin bil!
Om jag skaffar ny bil nån gång, så skulle jag nog vilja ha en volvo. Har alltid gillat dom! Nu har jag en Renault Clio -00 och en Seat Alhambra -02.

På fredag ska jag på Johan Glans!!! Längtar så!! :-D :-D
Och att få äta gött innan showen!
Ing-Marie kommer upp och passar barnen. Cizzie kör och hämtar oss. Skönt att slippa tänka på det! Så man kan ta sig ett glas vin/öl... :-)

Förbaskade förkylning!! Jag hatar att vara förkyld! Man sitter bara å drar in hela tiden, och är tät! :-C Inte alls roligt!

Nu tror jag Melvin sover, för han har varit tyst ett tag... ;-) Han är så himla lätt att lägga!! Man bara lägger ner honom så somnar han. Peppar peppar... ;-D

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej gumman. Va kul att ni ska på Johan Glans idag du & Fidde. Hoppas ni får en trevlig kväll. Kram Milla